Tandlæge i Greve nær Hundige og Karlslunde

Er det længe siden du sidst har besøgt tandlægen, er du velkommen til at starte på ny hos os. Vi er en tandlæge i Greve beliggende nær Hundige og Karlslunde.

Hvad kommer der til at ske på dit første besøg på klinikken?

Vi starter med at oprette dig som patient i vores system. Derfor er det vigtigt, at du husker dit sygesikringskort. Du bedes oplyse om et evt. medlemskab af Sygeforsikringen Danmark, så vi automatisk kan indberette for dig ved betalingen af din regning. Herefter beder vi dig udfylde et helbredsskema, mens du venter på at blive kaldt ind af din behandler.

Dit første besøg på klinikken indledes med en snak således, at du kan få lov til at danne dig et overblik, og lære dine muligheder at kende. Vi sætter altid ekstra tid af til nye patienter, så vi har tid til at lære dig at kende, da en god og tillidsfuld relation mellem patient og behandler, er altafgørende for os. Vi ønsker at vide, hvad dine behov og ønsker er, så vi i fællesskab kan planlægge den behandling, der er bedst for dig. Herefter foretager vi et grundigt eftersyn, hvor der vil blive taget røntgenbilleder, hvis dette er nødvendigt. Dit besøg afsluttes med en grundig tandrens.

Lider du af tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, så er det vigtigt, at du oplyser os om det, inden du kommer første gang.  I Greve TandlægeCenter har vi et særligt fokus på netop tandlægeskræk. Vi gør alt hvad vi kan, for at dit besøg på klinikken bliver rart og trygt.

Vi sørger for alt!

Mange tror, at det er en besværlig og tidskrævende proces at skifte tandlæge, men det er det slet ikke. Vi sørger nemlig for at kontakte din tidligere tandlæge og få tilsendt al journalmateriale.

Vigtige informationer til dig som ny patient:

  • Medbring sygesikringskort.
  • Oplys om evt. tandlægeskræk, inden dit første besøg.
  • Ændringer af aftaletid eller afbud skal ske senest 24 timer før. Dette kan gøres på tlf: 70 88 06 52eller mail: rec@grevetandcenter.dk
  • Der afregnes altid efter første besøg.
  • Ved udeblivelse pålægger vi et gebyr.

Ring og book din tid nu på telefon: 70 88 06 52

Vi glæder os til at byde dig velkommen!