Projekbeskrivelse

Invisalign – Det smil, du ønsker, er tættere på, end du tror

Hos Greve TandlægeCenter kan du få rettet dine tænder med gennemsigtige skinner. Mange forbinder tandregulering med de klassiske ”togskinner”, men nu kan du altså få rettet tænder skånsomt og effektivt med de næsten usynlige skinner fra Invisalign. Det betyder altså, at du kan få rettet tænder, mens du fortsat kan passe dit arbejde, gå på cafe, dyrke sport og generelt leve livet helt som du plejer.

Gratis forundersøgelse – det koster dig ikke en øre at finde ud af, om Invisalign er den rette behandling for dig.

Vi starter altid med en gratis forundersøgelse, hvor vi undersøger dine tænder og vurderer, om de kan blive rettet med Invisalign-systemet. Her er det selvfølgelig også vigtigt, at du stiller alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med behandlingen.
Har du opfølgende spørgsmål, mens du overvejer behandlingen, er vi altid klar til at svare over mail eller telefon.

Book en gratis forundersøgelse på tlf.: 43 60 02 09 eller brug kontaktformularen til højre.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign er en serie af aftagelige, gennemsigtige skinner, der bliver specialfremstillet til dine tænder. Invisalign retter dine tænder til en mere optimal tandstilling, så du får et lige og jævnt smil. Ved Invisalign-behandlingen vil dine tænder rykke sig lidt efter lidt, og gradvist bevæge sig mod den forventede position. Skinnerne skal derfor udskiftes hver anden uge, så de fortsat sidder tæt over dine tænder.

Vores Invisalign-team

Kasper Bruun (Tandlæge)

Kasper har over 10 års erfaring som tandlæge, og er vores ledende Invisalign specialist. Kasper laver din helt unikke behandlingsplan, og er løbende i dialog med specialister fra Invisaligns laboratorie i USA.

Tine Hellmann Svendsen (Tandplejer)

Tine har snart 10 års erfaring som tandplejer. Derudover er Tine selv i gang med at få rettet tænder med Invisalign, så hun ved nøjagtigt, hvordan hverdagen er med Invisalign.

 

Hvad koster Invisalign?

Prisen for Invisalign er meget individuel, da det handler om, hvor mange tænder der skal rettes, og hvor meget de skal rettes.
Typisk ligger en Invisalign-behandling hos os mellem kr. 29.000,- og kr. 33.000,-
Vi tilbyder rente- og gebyrfri finansiering af din behandling gennem SparXpres, så du kan dele betalingen op i små bidder over længere tid.

Sådan foregår Invisalign behandling i Greve TandlægeCenter:

 1. Gratis forundersøgelse
  Vi starter behandlingsforløbet med en indledende samtale, hvor vi først og fremmest skal finde ud af, om Invisalign er den optimale behandlingsform for dig. Hvert et smil er unikt, og vi har alle forskellige ønsker og drømme. Vi gør en faglig dyd ud af at analysere, om en kosmetisk tandregulering er den rette løsning for dig, og hvordan vi bedst muligt kan realisere de ønsker og drømme, du har til dit smil. Til samtalen er det derfor vigtigt, at du stiller alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med behandlingen.
  Under samtalen vil vi også tale om den forventede pris for behandlingen samt muligheden for at søge om en rente- og gebyrfri finansiering af behandlingen.
 2. Vi tager en digital scanning af dine tænder
  Er du fortsat motiveret til at gennemføre en behandling med Invisalign efter den indledende samtale, så får du en ny tid, hvor vi tager en digital scanning af dine tænder. Det er ud fra denne scanning, at vi kan lave en individuel behandlingsplan for dig. Når behandlingsplanen er klar, vil du have mulighed for at se dit behandlingsforløb via en animation.
 3. Du får skinnerne og starter behandlingen
  Vælger du at takke ja til behandlingen med Invisalign, vil vi bestille de gennemsigtige skinner, som du skal bære hver dag. Du får herefter udleveret skinnerne, og får en grundig instruktion i, hvordan du bruger dem. Hver skinne er individuelt fremstillet, og skal anvendes i en bestemt rækkefølge. Cirka hver anden uge skal du skifte til en ny skinne. Skinnerne vil gradvist ændre positionen af dine tænder, så du til sidst opnår det ønskede resultat.

Book en gratis forundersøgelse på tlf.: 43 60 02 09 eller brug kontaktformularen til højre.