Det er livskvalitet at kunne smile til verden

Vores tænder spiller en større rolle, end vi ofte er bevidste omkring. Udover at være en essentiel del af vores tyggeapparat, så er tænderne vigtige for vores livskvalitet. Dårlig tandsundhed kan fratage os lysten til at indgå i sociale relationer og arrangementer, evnen til at indgå på arbejdsmarkedet, give stærke smerter og desværre påvirke vores overordnede helbred negativt.

Pæne og sunde tænder giver os selvtillid, og tillader os naturligt at kunne smile til verden. De giver os muligheden for, at vi kan udfolde os selv, finde kærligheden og forfølge vores drømme.

Derfor er det vores vision at forbedre danskernes livskvalitet gennem deres tænder.

Dette forsøger vi at opnå gennem:

Forebyggende behandling

Vores behandlingsfilosofi er ganske enkel: ”Bevar dine egne tænder – hele livet”. Selv om der i dag findes virkelig gode erstatninger for vores naturlige tænder, kan de dog aldrig erstattes 1:1. Derfor er forebyggende behandling klinikkens vigtigste funktion.

Tryghed for vores patienter

Tryghed for dig, er det vigtigste for os. Vi mener, at tryghed er baseret på tillid, og derfor er god kommunikation afgørende. Tandlægeskræk er meget udbredt i Danmark, og det tager vi meget alvorligt. Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for, at behandlingen foregår i en afslappet og stressfri atmosfære.

Topmoderne klinik, efteruddannelse og holdbare materialer

Kvaliteten af vores tandbehandling er altafgørende. Vi tilsikrer en høj behandlingskvalitet ved at være på forkant med udviklingen og råde over den nyeste teknologi. Derfor anvender personalet meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland. Derudover er det vores faste overbevisning, at behandlingen altid skal ske med så holdbare materialer som muligt. Derfor samarbejde vi også udelukkende med danske dentallaboratorier, så vi er sikre på, at de kroner/broer vi anvender til vores patienter, er fremstillet med høj og veldokumenteret kvalitet.

Patientudtalelse december 2021

“Fantastisk personale som virkelig lytter og tager hensyn til tandlæge skræk og sørger for at man, trods det, går ud af døren med en behagelig oplevelse”

Trine Malling Rasmussen

Patientudtalelse november 2021

“Altid søde og rare personer der tager telefonen og hjælper så godt de kan,og behandling hos tandlægerne er super igennem ca 55 år har jeg prøvet en del tandlæger,men jeres klinik er bare den bedste.”

Tom Olsen

Patientudtalelse oktober 2021

“Dygtige og kompetente. Jeg føler mig tryg. Der er en god stemning hos Greve TandlægeCenter. Alle medarbejdere er super flinke”

Jane Helsgaun