Det er livskvalitet at kunne smile til verden

Vores tænder spiller en større rolle, end vi ofte er bevidste omkring. Udover at være en essentiel del af vores tyggeapparat, så er tænderne vigtige for vores livskvalitet. Dårlig tandsundhed kan fratage os lysten til at indgå i sociale relationer og arrangementer, evnen til at indgå på arbejdsmarkedet, give stærke smerter og desværre påvirke vores overordnede helbred negativt.

Pæne og sunde tænder giver os selvtillid, og tillader os naturligt at kunne smile til verden. De giver os muligheden for, at vi kan udfolde os selv, finde kærligheden og forfølge vores drømme.

Derfor er det vores vision at forbedre danskernes livskvalitet gennem deres tænder.

Dette forsøger vi at opnå gennem:

Forebyggende behandling

Vores behandlingsfilosofi er ganske enkel: ”Bevar dine egne tænder – hele livet”. Selv om der i dag findes virkelig gode erstatninger for vores naturlige tænder, kan de dog aldrig erstattes 1:1. Derfor er forebyggende behandling klinikkens vigtigste funktion.

Tryghed for vores patienter

Tryghed for dig, er det vigtigste for os. Vi mener, at tryghed er baseret på tillid, og derfor er god kommunikation afgørende. Tandlægeskræk er meget udbredt i Danmark, og det tager vi meget alvorligt. Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for, at behandlingen foregår i en afslappet og stressfri atmosfære.

Topmoderne klinik, efteruddannelse og holdbare materialer

Kvaliteten af vores tandbehandling er altafgørende. Vi tilsikrer en høj behandlingskvalitet ved at være på forkant med udviklingen og råde over den nyeste teknologi. Derfor anvender personalet meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland. Derudover er det vores faste overbevisning, at behandlingen altid skal ske med så holdbare materialer som muligt. Derfor samarbejde vi også udelukkende med danske dentallaboratorier, så vi er sikre på, at de kroner/broer vi anvender til vores patienter, er fremstillet med høj og veldokumenteret kvalitet.

Super professionelle og super dygtige til deres job.

“Super professionelle og super dygtige til deres job.
Yderligere også med lidt personlighed, hvilke er med til at gøre oplevelsen bedre.”

Nikolaj Kasper Holmen

Patienten er i centrum

Imødekommende, venlige og dejligt humør ved ankomst. Behandling og rådgivning er fantastisk.
Resultatet perfekt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Jeannie Gravesen Luther

Har ikke fortrudt mit skift til Greve TandlægeCenter

Har ikke fortrudt mit skift til Greve TandlægeCenter. Det er en fornøjelse at komme her. Det er en ren og pæn klinik. Og personalet er altid i godt humør. Det er en fornøjelse at høre personalets små velmente kommentarer til hinanden under arbejdet. I dag fik jeg selv fyret en vits af. En midlertidig plastkrone var faldet af. og en af de yngste tandlæger skulle sætte den fast igen. Ved forespørgsel om jeg var tilfreds, svarede jeg at du har vendt tanden forkert. Jeg måtte skynde mig at sig at det var en vits for tandlægen så ud som om hun var i chok og faldet ned fra månen. Alt endte fryd og grin. Undskyld, jeg gør det aldrig igen.

Henning Brams