I front med teknologien

Vi mener, at det er vigtigt at være i front med teknologien for at tilbyde patienter den bedst mulige tandbehandling. Derfor tilstræber vi os hele tiden at være på forkant med den nyeste udvikling. I dette indlæg vil vi sætte fokus på faciliteterne og teknologien, der anvendes i Greve TandlægeCenter.

 

Splinterny klinikKlinik 1

i 2013 fik vi helt nye lokaler og moderne udstyr. Vi anvender tandlægestole (units) fra Planmeca, som er førende inden for dentalteknologi. For at skabe en afslappende og stressfri atmosfære, har vi dekoreret klinikken med kunststykker fra Kindt-Larsen. I vores venteareal har vi aviser og magasiner til enhver smag, og en infoskærm med små generelle nyheder.

 

Planmeca

Røntgen

Til at fremstille et større billede af alle tænder anvender vi et såkaldt panorama-apparat. Vores panorama apparat er fra Planmeca, og har et simpelt design, der gør det lettere at foretage præcise røntgenbilleder, som er helt uden ubehag for patienten.

 

 

 

scanner

3D-Scanner

Vi anvender den nyeste teknologi inden for aftrykstagning.

Det betyder, at vores patienter ikke længere skal opleve ubehag ved aftrykstagning.
 Med vores 3D-scanner opnår vi også langt højere præcision af vores aftryk, hvilket resultater i et bedre slutprodukt.

 

 

 

venteværelseHyggeligt venteværelse

Det er vigtigt for os, at vores patienter sidder i trygge og hyggelige  omgivelser inden de skal ind til en behandling. Der er mulighed for at læse aviser, blade, blive opdateret på klinikken via vores infoskærm og naturligvis få en hyggelig snak med vores receptionist.