Filosofi 2017-07-27T09:49:18+00:00

Filosofi

Vores filosofi er ganske enkel ”Bevar dine egne tænder – hele livet!”. Målet for tandklinikken, er at hjælpe dig bedst muligt med at bevare dine egne tænder – hele livet.

Forebyggende tandbehandling

Forebyggende tandbehandling er vores vigtigste indsatsområde i forhold til at hjælpe dig med at bevare dine egne tænder. Dette søger vi at opnå ved først og fremmest at forebygge, at tandsygdomme opstår. Som patient på tandklinikken kan du derfor forvente hyppig instruktion i effektiv mundhygiejne samt tilbagevendende forebyggende tandbehandling.

Gennem årene viser statistikken, at Greve TandlægeCenter foretager færre tandudtrækninger og laver færre fyldninger end gennemsnitsklinikken. Vi kan derfor konstatere, at vores bevidste satsning på forebyggelse har medført, at behovet for reparationer er mindsket.

Tryghed

For at vi kan yde den optimale behandling, er det vigtigt, at du føler dig tryg i vores hænder. Vi mener, at tryghed er baseret på tillid, og derfor er god kommunikation altafgørende. Derfor er vores første opgave inden behandlingen at lytte til dine behov og ønsker.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er meget udbredt i Danmark, og det tager vi meget alvorligt på klinikken. Tandlægeskræk er ikke noget man skal være flov over, derfor er det vigtigt, at du informerer os om, hvordan du har det, så vi kan tage hensyn til dine behov. Når det så er sagt, så er det altid en høj prioritet for os, at behandlingen foregår i en afslappet og stressfri atmosfære med dig i fokus.

Holdbar tandbehandling

Kvaliteten af vores tandbehandling er altafgørende. Det er vores faste overbevisning, at behandlingen altid skal ske med så holdbare materialer som muligt. For at være på forkant med udviklingen anvender vi meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland.